Contacteer ons +32 56 60 34 17
Wilcom module Shading & Open Fills - Arcering en vullingen openen
Wilcom module Shading & Open Fills - Arcering en vullingen openen

Designing + Digitizing - Creative Elements of Uitbreiding - Shading & Open Fills

Artikelnummer

W6679 

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Arcering en vullingen openen

Voeg diepte en dimensie toe aan je borduurwerk met krachtige schaduwen, tinten en open vullingen.
Complexe arceringen en open vullingen voegen dimensie, kleur en perspectief toe aan geborduurde
ontwerpen. Met eenvoudige menuselecties u een reeks effecten maken met behulp van complexe combinaties van steekpatronen, spatiëring, hoeken en meer.

 

Accordeonafstand


Varieert steekafstand tussen dichte en open vulling, waardoor het gegradueerde schaduweffect ontstaat dat tijdrovend is om handmatig te bereiken. Kies uit een van de acht verschillende vooraf ingestelde effecten en pas vervolgens de dichtheden aan beide uiteinden aan voor het gewenste verloop. Combineer het met andere steekeffecten om nog creatievere mogelijkheden te openen.

Kleurovervloeiing


Is Accordeon afstand keer twee. In plaats van het gegradueerde effect met één kleur te maken, doet Color Blending dit met twee (bijvoorbeeld groen afstuderen naar blauw). Gebruik het om perspectief, arcering en andere dramatische kleureffecten te creëren. Vertel BorduurwerkStudio welk steekeffect, afstand en kleuren die u wilt gebruiken, en het combineert de twee kleuren met een perfect stikpatroon.
 

Stippelen


Hiermee maakt u getextureerde vullingen met behulp van run stitching die willekeurig binnen een rand meandert. Bedien elk aspect van de run: steeklengte, afstand en hoek, lusafstand en meer. Grootte of hervorm uw Stippling lopen zoals u dat wilt. EmbroideryStudio past het Stippling-effect automatisch aan, zelfs wanneer u het type runsteek wijzigt.
 

Kruisstiksels


Is een geweldige techniek voor het vullen van grote gebieden met lage steektellingen - het is perfect voor contouren, randen en applicatie. Controle aantal steken per inch stof, steek oriëntatie, draad telt en meer uit een enkel menu. Travel runs worden automatisch gestikt onder en langs de kruissteken, zodat ze niet zichtbaar zijn in het afgewerkte ontwerp.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Offerte aanvragen