Contacteer ons +32 56 60 34 17
Je kunt je creativiteit naar een heel nieuw niveau brengen door een goede borduurmachine en - software aan te schaffen.
We bieden een ruim assortiment aan borduurmachines en borduursoftware aan. We begeleiden u bij de keuze naar de juiste borduurmachine / borduursoftware. Tijdens onze opleidingen helpen wij u graag bij  de opstart of uitbreiding van uw borduuratelier.


Weergave:

Wat zijn borduurmachines

Deze machine is in staat is om te borduren. Dit kan een motief of een tekst zijn, waarbij de naald(en) op en neer beweegt terwijl het textiel heen en weer beweegt. Daardoor wordt een voorgeprogrammeerd patroon gestikt op de stof. Er zijn verschillende commerciële machines om te borduren.

Voor professionele meerkleurige ontwerpen kan je beter een industriële machine kopen met meerdere naalden, een steviger constructie, een nauwkeurigere passing en meer mogelijkheden. . 

De soorten machines om mee te borduren:

Er bestaan een aantal soorten van deze machines, waaronder combinatiemachines voor beginners waarmee je zowel kunt naaien als borduren. Je kunt ook een professionele ‘stand alone’ machine kopen die enkel kan borduren. Tenslotte heb je nog de grotere semi-professionele machines met meerdere naalden waardoor je sneller in staat bent om prachtige borduurresultaten op te leveren. De industriële machines zijn gemaakt om grote producties te maken en kunnen dus dagelijks of zelfs continue gebruikt worden.

Wij bieden goede machines voor het borduren van het gerenommeerd Japans merk Barudan. Alle machines van Barudan zijn in alle nauwkeurigheid geproduceerd met hoogwaardige Japanse onderdelen. Als officiële distributeur van Barudan kan je momenteel kiezen uit de volgende machines:


Barudan éénkopsborduurmachine met 15 naalden

De keuze van het werken met éénkopsborduurmachines biedt een paar voordelen. 
Zo hoef je het aantal borduurkoppen niet in één keer aan te schaffen, maar kan je starten met één machine. Als je bedrijft groeit kan je overgaan naar één of enkele bijkomende machines. Zo kan je de investering spreiden.
Het werken met meerdere éénkopsmachines biedt een grotere flexibiliteit. Niet iedere machine hoeft op hetzelfde ogenblik dezelfde taak uit te voeren.

Barudan meerkopsborduurmachine met borduurafstand 380mm

De Barudan meerkopsborduurmachine uit de BEKY CII-serie is vooral geschikt voor grotere producties tegen hogere snelheden waarbij het apparaat voortdurend aan kan staan. De kwaliteit van de borduurstukken blijft hierbij hoog. Ook de meerkopsborduurmachine heeft 15 naalden met een borduurveld van 450*380 mm².

Industriële machine van DecoEmbroid

Deze compacte industriële machine heeft een scherm van 7”, een borduurveld van 330*450 mm² en het apparaat kan snelheden van 1.200 rotaties per minuut halen. De industriële machine is in verschillende talen te besturen. Deze industriële machines worden veelvuldig gebruikt voor professionele producties in kleinere bedrijven.

Alle borduurmachines van Barudan zijn van hoogwaardig kwaliteit, eenvoudig te onderhouden, makkelijk in te smeren, hebben een laag geluidsniveau en trillen minimaal. 

Wifi connectie

Met de Embroidery Connect kan je heel snel en makkelijk draadloos bestanden versturen naar je machine tijdens het borduren door gebruik te maken van je Wilcom borduursoftware. Dit wifi device kan ook in combinatie met een barcodescanner werken. Het aansluiten van de Embroidery Connect is makkelijk en zo gedaan.

Liratex kan tevens alle Barudanborduurmachines op je netwerk aansluiten. Een bekabelde verbinding tussen netwerk en machine is nog altijd stabieler. Met de bekabelde verbinding kan de operator van de machine heel eenvoudig logo’s in de machine laden.

De industriële machine van DecoEmbroid

Deze compacte industriële machine heeft een scherm van 7”, een borduurveld van 330*450 mm² en het apparaat kan snelheden van 1.200 rotaties per minuut bereiken. De industriële machine is in verschillende talen te besturen. Industriële machines voor het borduren worden veelvuldig gebruikt voor professionele producties in kleinere bedrijven.

Ben je creatief ingesteld, vind je het leuk om te borduren en overweeg je het aanschaffen van een borduurmachine? Vergelijk dan eerst de verschillende machines die we te bieden hebben zodat je een machine uitkiest die het best bij je past. Laat je inspiratie en creativiteit de vrije loop door een goede machine te kopen.