Contacteer ons +32 56 60 34 17
Deze toestellen zijn uitermate geschikt om flex en zelfklevers te snijden
 


Weergave:
 

Liratex heeft een ruim assortiment aan snijplotters en heeft daarom altijd een passend aanbod voor jouw onderneming. Onze snijplotters zijn zowel geschikt voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in het professioneel aanbieden van bedrukte kleding als voor ondernemingen die vaak bedrijfskleding voor eigen gebruik nodig hebben. In veel situaties is het aanschaffen van een eigen snijplotter de ideale oplossing. Het gebruik van een snijplotter is een duurzaam en creatief, en bovendien gemakkelijk in gebruik. Hierdoor is deze machine bij uitstek geschikt voor het bedrukken van bedrijfskleding. De machine plot logo’s, teksten en meer op materiaal naar keuze met grote nauwkeurigheid en precisie. Wil je graag meer weten over snijplotters, de materialen, het gebruik en de voordelen van het gebruik voor het bedrukken van werkkleding? 


Wat is een snijplotter?

Een snijplotter is een machine die vergelijkbaar is aan een printer. In plaats van inkt gebruikt de plotter een mesje om vormen uit te snijden. Via computerprogramma’s kun je afbeeldingen maken of ontwerpen. Deze afbeeldingen worden met een ander computerprogramma omgezet in een bestand dat voor de plotter leesbaar is, en daarna begint de machine met ‘plotten’. De afbeelding wordt uit het materiaal gesneden. Snijplotters zijn er in verschillende groottes, geschikt voor verschillende soorten opdrachten. Bij het maken van stickers kun je kiezen voor een kleinere machine, maar snijplotters kunnen ook juist weer in de industrie gebruikt worden. 
 

Welke materialen zijn geschikt voor een snijplotter?

Snijplotters kunnen ontzettend veel soorten materialen bewerken. Papier of dun karton zijn een optie, maar ook verschillende soorten folies zijn populair. De machine kan echter nog meer dan dat: materialen als vinyl, echt leer of kunstleer, stickervellen, stof en zelfs een speciaal soort hout kunnen gebruikt worden in combinatie met een snijplotter. Flex- en flockfolie zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om kleding mee te bedrukken. Dit folie blijft namelijk goed plakken aan stof, terwijl het ook nog flexibel blijft. Na het plotten van de folie wordt de afbeelding op de stof via warmte overgedragen, zoals met een transferpers. Doordat de variatie van materialen zo groot is, is de machine ook veelzijdig in gebruik. Experimenteren met verschillende soorten materialen is hier dus mogelijkheid. 

Welke voordelen heeft het gebruiken van een snijplotter voor het bedrukken van werkkleding? 

Het gebruiken van een snijplotter voor het bedrukken van bedrijfskleding heeft ontzettend veel voordelen. Door het aanschaffen van een machine bij Liratex kun je altijd op een duurzame manier kleding bedrukken. Ook heb je hiermee altijd zelf de regie in handen: je hebt zelf de keuze in materiaal en ontwerp. Bevalt het ene materiaal toch niet zo goed en geef je de voorkeur aan de andere? Geen probleem, met de snijplotter heb je binnen no-time je klant voorzien van kwalitatieve bedrijfskleding met zorgvuldig ontworpen en uitgewerkte logo’s, teksten en meer. Daarnaast is een snijplotter handig en gemakkelijk in gebruik, wat het gebruik van de machine nog praktischer maakt.
 
Ben je benieuwd of een snijplotter ook voor jouw doel de ideale oplossing is? Of weet je al dat je een snijplotter wilt aanschaffen maar heb je meer informatie nodig of type of model? Welke vraag je ook hebt, neem gerust contact op. Door onze kennis en ervaring weten wij voor vrijwel iedere situatie de juiste machine te leveren. Laat ons jou ook verrassen met een uitgebreide uitleg over de perfecte oplossing in een vrijblijvend advies gesprek. Neem vandaag nog contact met ons op. In 15 minuten kun jij al weten welke machine geschikt is en wat de prijs van de gewenste oplossing is.