Contacteer ons +32 56 60 34 17

Liratex is dealer van Roland alsook officieel Roland technisch service center

Sinds lange tijd is Liratex nv officieel dealer van Rolanddg printers , plotters, printer/plotters en graveermachines.

Liratex nv is niet alleen officieel distributeur van Roland dg maar tevens Officieel Roland Technisch Service Center.

Deze titel kregen we niet zomaar.
Na het volgen van talrijke opleidingen en het afleggen van vele testen, werd Liratex nv uitgeroepen tot Officieel Roland Technisch Service Center.

Deze titel staat onder andere garant voor :

   - een uitgebreide en deskundige uitleg over de Roland producten
   - een goede begeleiding bij het maken van de juiste keuze van printer, plotter, printer/plotter of graveermachine voor uw toepassing
   - een professionele levering, plaatsing en installatie van de Roland printer , plotters , printer/plotters , software en graveermahines
   - een opleiding op maat voor het gebruik en onderhoud van de Roland printer, plotters, prineter-plotters, software en lasergraveermachines.
   - een doorgedreven degelijke en snelle service na verkoop

Als officieel dealer van Roland dg verkopen we alle Roland - producten.
We helpen u heel graag bij het maken van de keuze.  Na een grondige studie van uw toepassingsgebied bepalen we samen of u best met een printer , plotter, printer/plotter of graveermachine werkt.  Daarbij kijken we ook of u best met EcoSol inkten, solventinkten, UV-inkten of watergebaseerde inkten werkt.
Iedere machine, ieder type inkt heeft zijn voor- en nadelen. Wij zoeken de Roland - configuratie die best geschikt is voor uw toepassing.

We geven graag demonstraties in onze showrooms te Waregem en te Epe.  Tevens maken wij graag gebruik van de showroom van Roland dg in Geel.  Zeker bij het testen van specifieke materialen of het ontwikkelen van specifieke workflows geven de productspecialisten van Roland dg ons veel ondersteuning.

De mensen die bij Liratex instaan voor de verkoop van Roland producten, hebben allemaal de technische opleidingen bij Roland gevolgd.  Zij zijn in staat om het onderhoud en algemene reparaties uit te voeren.
Liratex vindt dit belangrijk.  Liratex staat niet voor box-moving of verkoop zonder nazorg.  Deze zorg begint al bij het informeren van de klant.  Daarom is een technische know-how noodzakelijk.

Na de verkoop staat ons technisch team tot uw beschikking.
De kennis van deze mensen wordt continu op peil gehouden door het volgen van talrijke opleidingen.  Deze opleidingen gebeuren bij Roland dg of bij andere instituten voor meer algemene thema's.

Ons technisch team beschikt over een massa know-how.  Dit komt door de opleidingen maar vooral door de jarenlange ervaringen en de ondersteuning van Roland.

Bij vragen staat het team van Roland altijd klaar.
Als officieel Roland technisch service center hebben wij 7/7, 24/24 toegang tot de productinformatie.  Deze data en informatie komt zowel van Roland in Geel als van Roland in Japan.

Roland behoort tot de premiummerken.  Hij gepatenteerd print-cut-systeem is legendarisch en supernauwkeurig.
Liratex werkt er iedere dag aan om een service te bieden die bij de beste uit de markt mag gerekend worden.

Regelmatig vinden, zowel in Waregem, Epe als online, opleidingen plaats.
Deze opleiding gaan over het gebruik van de machines / software maar ook over meer algemene onderwerpen zoals bijvoorbeeld kleurenbeheer.
U vindt de data van de opleidingen op deze website onder rubriek 'opleidingen'.
De opleidingen worden gegeven door onze eigenmensen, productspecialisten van Roland dg of door externe sprekers.

U bent van harte welkom voor het verzamelen van inlichtingen, een demonstratie, een opleiding of voor onze service - na -verkoop.