Contacteer ons +32 56 60 34 17
Wilcom module Motifs - Motieven
Wilcom module Motifs - Motieven

Designing + Digitizing - Creative Elements of Uitbreiding - Motifs - Motieven

Artikelnummer

W6681 

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Motief

Patronen maken en opnieuw gebruiken voor op- en afrittenZodra u een patroon hebt gemaakt of gedigitaliseerd, vult u deze graag, bijvoorbeeld herhaalde harten,

diamanten, enz., en slaat u het op als een motief en gebruikt u het wanneer u maar wilt.
  • Elk patroon dat u maakt, kan worden opgeslagen als motief
  • Maak herhalende, decoratieve contouren met behulp van een motiefset
  • 3D Warp werkt met Motif Fills om 3D-effecten te creëren

Eenvoudig te maken en te beheren


Elk patroon dat u maakt of opent vanuit een bestand, kan worden opgeslagen als motief. U Motif-sets (bijvoorbeeld diamanten of bloemblaadjes) maken en uw motieven op een van deze motieven opslaan: het ene motief kan van de ene set naar de andere worden gekopieerd.

Motief loopt


Maak Motif herhalingen langs een gedigitaliseerde lijn.
Maak herhalende, decoratieve contouren met behulp van een motief uit een motif set. Controle rotatie hoek, oriëntatie en ruimte. Gebruik controlepunten of voer nauwkeurige horizontale en verticale dimensies in in een selectiemenu om schaling te bepalen. Wanneer overlappingen optreden als twee motieven elkaar ontmoeten, u het overlappende element uit een van de motieven verwijderen.

Motief vult


BorduurwerkStudio Motif Fills herhaalt het motief automatisch in parallelle rijen om de vorm te vullen. Je hebt de controle over schaal, afstand, steekhoek, rotatie en meer. Selecteer verschillende motieven voor voorwaartse en achterwaartse rijen, of gebruik dubbele motieven: overlaying en compensatie, bijvoorbeeld, diamanten en sterren. Dual Motifs kunnen net als elk ander Motif in een set worden opgeslagen.
 

3D-vervormingen


3D Warp werkt met Motif Fills om driedimensionale effecten te creëren. Vormen kunnen worden gemaakt om te kijken concave of convex, of kan het perspectief van afstand hebben (bijvoorbeeld om het gevoel van de kromming van een bal te creëren). Met één controlepunt u de vorm aanpassen met een eenvoudige klik-en-sleep. U 3D Warp toepassen terwijl u aan een ontwerp werkt of deze opslaan in een motiefset.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Offerte aanvragen