Contacteer ons +32 56 60 34 17
Wilcom module Curved Fills - Gebogen vullingen
Wilcom module Curved Fills - Gebogen vullingen

Designing + Digitizing - Creative Elements of Uitbreiding - Curved Fills

Artikelnummer

W6680 

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Gebogen vullingen

Maak unieke, vloeiende steekpatronen die beweging en dimensie toevoegen aan elk gesloten object.
Complexe arceringen en open vullingen voegen dimensie, kleur en perspectief toe aan geborduurde
ontwerpen. Met eenvoudige menuselecties u een reeks effecten maken met behulp van complexe combinaties van steekpatronen, spatiëring, hoeken en meer.

 

Florentijnse effecten


Met Effects u een gebogen richtlijn van vrijwel elke vorm definiëren en vervolgens automatisch een vulsteekpatroon maken dat die gebogen lijn volgt, terwijl u een uniforme dichtheids- en naaldpenetratiepatronen behoudt. Pas het Florentijnse patroon met één klik toe op één object of meerdere objecten. Gebruik een subtiele ondiepe curve om een natuurlijk, organisch gevoel te geven aan anders vlakke rechte vullingen. Of gebruik een gedurfde curve voor een meer dramatische gebogen look.

Vloeibare effecten


Hiermee past u twee verschillende curven toe op één object om het effect van beweging te maken. Hier volgen de steken aan de bovenkant van een vorm een andere curve dan die aan de onderkant en ze ontmoeten elkaar in het midden. EmbroideryStudio past de stiksels automatisch aan om een mooie en soepele overgang tussen de twee curven te garanderen, met behoud van nauwkeurige dichtheden en naaldpenetratiepatronen.

Contoureffecten


Volgt de vorm van een object om een gebogen, licht- en schaduweffect en een gevoel van beweging te creëren. Kies uit een contour met stiksels die de vorm van het object buigen of een contour die in een spiraal binnen een cirkelvormig object wordt uitgevoerd. Controle steeklengte, varianten, offsets en meer.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Offerte aanvragen