Contacteer ons +32 56 60 34 17
Met een textielprinter kan je haarscherpe afdrukken maken van hoge resolutie op textiel. Welke textielprinter ideaal is in jouw situatie hangt af van wat je wilt gaan bedrukken, de afdrukhoeveelheid en je budget. Er is namelijk een textielprinter te vinden voor elke situatie.


Weergave:
 

Wat is een textielprinter

Een textielprinter, ook wel een ‘Direct to garment’ (DTG) printer genoemd, maakt het mogelijk om makkelijk en snel rechtstreeks op textiel te drukken met een hoge afdrukkwaliteit. Er wordt hierbij dus geen gebruik gemaakt van transfermateriaal of folie, maar de afdruk gebeurt rechtstreeks op het textiel. Een textielprinter kan op allerlei soorten textiel printen. Met een textielprinter kan je zowel eenmalige kleinere oplages afdrukken als grotere producties of gepersonaliseerde items. 

De werking van een textielprinter

Textielprinters werken vrijwel hetzelfde als traditionele printers, alleen zijn ze digitaal en kunnen op textielsoorten printen. Een textielprinter werkt door het heen en weer bewegen over textiel waarbij er op digitale wijze druppels op het textiel worden geplaatst die samen de gewenste afbeelding vormen.

Onze textielprinters

We bieden verschillende textielprinters, elk gedekt door een goede fabrieksgarantie. Welke textielprinter ideaal is voor jou hangt af van je budget, de textielsoort waarop je wilt gaan printen en het aantal oplagen dat je wilt afdrukken. De textielprinters uit ons assortiment zijn:

Brother GTXpro

De Brother GTXpro is een industriële textielprinter waarmee je op grote snelheid afdrukken kunt maken op textiel met een resolutie van 1.200 dpi. Je kunt met deze textielprinter zowel kleine oplagen afdrukken als grotere producties bestaande uit meerdere oplagen. Met dit systeem kan je makkelijk zelf kledingstukken, petten en schoenen drukken.

Brother GT381

Uit de GT3-reeks is de Brother GT381 de snelste, stabielste en flexibelste textielprinter waarmee je hoge kwaliteitsafdrukken met een resolutie tot wel 1.200 dpi kunt maken op vele soorten textiel. Hierbij moet je niet alleen aan licht gekleurd textiel denken, maar je kunt ook eenvoudig op donkerder textiel drukken.

Brother GT361

De Brother GT361 is een betaalbare en gebruiksvriendelijke textielprinter die kan printen op zowel licht als donker textiel met een resolutie van 1.200 dpi. De meest gangbare toepassingen voor dit systeem zijn het bedrukken van kledingstukken zoals shirts, hemden en polo’s.

Brother GT341

Deze professionele stabiele textielprinter print alleen op licht gekleurd textiel en bevat dus geen witte inkt. Je kunt met dit uitbreidbaar systeem eenvoudig en snel allerlei textielsoorten drukken met een resolutie van 1.200 dpi

Epson F2100

Met de Epson F2100 kan je levendige kleuren afdrukken op allerlei textielsoorten met een zeer hoge kleurresolutie. Deze betrouwbare textielprinter heeft lage gebruikskosten, is berust van een automatisch circulatiesysteem voor de inkten, heeft een automatisch onderhoudsprogramma, is stabiel en kan printen op zowel licht als donker textiel.

Roland VersaSTUDIO BT-12 

Met de compacte en veelzijdige BT-12 textielprinter kan je snel en makkelijk direct op alle soorten textiel printen. De B-12 is vooral geschikt voor gebruik op een kantoor om razendsnel allerlei gepersonaliseerde kledingstsukken te bedrukken. Ook musea, kiosken, souvenirzaken en fotostudio’s hebben baat bij de B-12.

Roland HB-12 finisher

Met de Roland HB-12 finisher kan je de inkt eenvoudig en snel fixeren.

Pretreatmaker BASIC en Pretreatmaker IV

De Pretreatmaker IV is ideaal te gebruiken als voorbehandelingsmachine als je snel en nauwkeurig donker textiel wilt bedrukken met een hoge resolutie. De Pretreatmaker IV heeft verschillende nozzles die elk een directe aansluiting hebben voor water voor eenvoudig onderhoud. Bij de Pretreatmaker BASIC heb je slechts één nozzle, ook met een aansluiting voor water.

Ben je op zoek naar een goede textielprinter? Dan is een goede vergelijking van alle beschikbare textielprinters uit ons assortiment verstandig zodat je een textielprinter uitkiest die het best bij je past.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.