Contacteer ons +32 56 60 34 17
 
NIEUW DTF 300 FAST
 
 
Image
 
 
 
De DTF 300 fast is een compacte professionele DTF print-line geschikt voor het printen van kleine tot middelgrote oplages.. Deze printer is voorzien van 2 Epson printkoppen die samen met de White RIP software en de Picta DTF inkten een perfecte combinatie vormen.
De speciale formule van de Picta inkten zorgt niet alleen voor zeer briljante kleuren maar ook voor een perfecte dekking zelfs op moeilijke materialen  
 
WE WILLEN U GRAAG OVERTUIGEN VAN DE  KWALITEIT
 
De markt wordt op dit moment overspoeld met DTF printers.
De kwaliteit van de machines en de transfers is zeer wisselend   
Liratex heeft, samen met de Italiaanse fabrikant, een stabiele DTF-printer ontwikkeld. 
Hiermee produceer je transfers van extra hoge kwaliteit.
Overtuig uzelf van :         

    
  • de briljante kleuren
 
  • de extreme dekkracht van de inkt

en
 
  • de uitstekende wasechtheid


Vraag gratis samples aan.
 


 
 
Frank van Veen versterkt team Liratex
 
 
 
 
 
Frank is geen onbekende in de textieldruk- en borduurbranche. De ruim 20 jaar ervaring werden opgebouwd o.a. als eigenaar van eigen borduurateliers.  Heel wat  jaren was Frank commercieel directeur bij van Schoot Pompcentrum. Daar had Frank o.a. de taak om het druk- en borduurproces te optimaliseren. Mede dankzij de inzet van Frank heeft van Schoot hier grote stappen in gemaakt en kwam zo een belangrijke marktleider.
 
" Ik vond het altijd leuk om zaken te doen met Liratex.  In het verleden hebben we meerdere  machines en software gekocht bij  Liratex.  De transparante verkoopwijze en de after sales service, waarbij een duurzame relatie centraal staat, hebben we altijd als zeer prettig ervaren. 
Ik verheug me om deel uit te maken van de Liratex-familie en hoop  een steentje bij te dragen aan de sterke groei van Liratex in de Benelux."  Aldus Frank
 
 

Tweede DTF 300 voor Bedrijfskleding Maas en Waal

 
De allereerste Ser-Tec DTF 300 line staat sinds 1 juni 2021 bij Bedrijfskleding Maas en Waal. Sindsdien heeft de specialist in bedrijfskleding 2 kilometer aan DTF Transfers geproduceerd. Wel erg veel voor de kleinste telg uit de Liratex DTF familie. De tweede DTF 300 is inmiddels een feit.

Theo Lemmers: We hebben zeer uitgebreid getest voordat we de DTF machine hebben aangeschaft. Onze doelgroep stelt hoge eisen aan zowel textiel als bedrukking. Uit de wastesten bleek dat de Liratex transfers ook op hogere  temperaturen goed bleven. Inmiddels zijn we ruim negen maanden verder en zijn we nog steeds enthousiast over de machine en de transfers. Daarom hebben we besloten een tweede machine aan te schaffen.
 
 
 

€ 2.500 korting!

Novilties van J&M

 
  31 en 40     22-04-2022 11:43