Contacteer ons +32 56 60 34 17
Roland IU-1000F UV-printer

IU-1000F

Artikelnummer

Roland IU-1000F 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De IU-1000F is in staat om op een ongelooflijk breed scala aan substraten en objecten te printen met een snelheid tot 116 m² per uur [1]. Het toestel biedt ongeëvenaarde prestaties en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van drukke printserviceproviders en commerciële printers.

Naarmate bestellingen voor buiten- en binnenreclame, evenementdecoratie en winkeldisplays alsmaar sneller en gevarieerder worden, wordt de sign- en display-industrie steeds meer een one-stop-shop, die in staat moet zijn om snel te reageren. In dergelijke uitdagende omstandigheden krijgen sterk presterende grootformaat UV-vlakbedprinters, die efficiënter en in staat zijn om op verschillende materialen te printen, meer aandacht dan ooit tevoren.

Volgens Kohei Tanabe, de voorzitter van de DP Business Division, brengt de IU-1000F een baanbrekende snelheid en kwaliteit, terwijl ook de noodzaak van montage- en droogprocessen wegvalt. "Het is een krachtige oplossing voor de printproductiesector die op zoek is naar efficiëntere en snellere productiemogelijkheden. Door een hogere productiviteit, materiaalcompatibiliteit, beeldkwaliteit, gebruiksgemak en alle andere aspecten van dit product, ben ik ervan overtuigd dat de IU-1000F printproviders meer winst zal bieden,” besluit hij.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Offerte aanvragen
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.