Contacteer ons +32 56 60 34 17
Roland EJ-640 Deco interieur en poster printer

Ontdek de winstgevende wereld van interieurdecoratie op maat met de Roland EJ-640 DECO grootformaat printer, een milieuvriendelijk, eenvoudig te gebruiken systeem dat is ontworpen voor creativiteit.

Artikelnummer

EJ-640 Deco 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De EJ-640 Deco is de perfecte partner voor ontwerpstudio's, commerciële decorateurs, web-to-print leveranciers, behangpapierfabrikanten en signmakers die prachtig behang, wandbekleding, raamgordijnen, lampenkappen en een groot aantal andere op maat gemaakte decoratietoepassingen digitaal willen printen.
 
 • EJ-640 Deco
 • Ecologische inkt op waterbasis en een A+ AgBB beoordeling voor luchtkwaliteit
 • Compatibel met een indrukwekkende verscheidenheid aan media, waaronder standaard behangpapier en media uit duurzame bronnen
 • Vereist geen ontgassing, direct droog en klaar om af te werken
 • Lage productiekosten
 • De prints zijn ideaal voor residentiële, commerciële en openbare ruimtes
 • CMYKCMYK configuratie voor groot kleurbereik en snelle productie
 • Roland VersaWorks 6 RIP
 • TUC3 Take-up Systeem met high grip roller
 • A+ Air kwaliteitsscore & OEKO-TEX PASSPORT certificaat*
 • Compatible met een grote range aan media’s
 • Prints zijn snel droog en kunnen direct verwerkt worden

Indrukwekkende veelzijdigheid op een breed scala aan ondergronden voor interieurdecoratietoepassingen

De Roland EJ-640 DECO is compatibel met een indrukwekkende veelzijdigheid aan media voor interieurtoepassingen. Print op een breed scala aan behangmateriaal, waaronder media uit duurzame bronnen, PVC-vrije, FSC-goedgekeurde en recyclebare media, zodat u uw klanten een ethischer product kunt aanbieden.

Ontdek de veelzijdigheid van de EJ-640 DECO - print op gecoat en ongecoat papier, brandwerend materiaal, ademend papier en dikker papier dat geschikt is voor het versterken of bedekken van scheurtjes in muren
 

EJ-640 DECO. Ontworpen voor decoratie. Ontworpen voor uw bedrijf.


Milieuvriendelijke productie

De EJ-640 DECO biedt een uitstekende lichtechtheid en levendige kleurweergave met een uitstekende compatibiliteit met recyclebare materialen op papierbasis en heeft het A+ label (AgBB-criteria) voor luchtkwaliteit binnenshuis, waardoor de EJ-640 een milieuvriendelijke optie is voor u en uw klanten.

 

 

 

Verbluffende printkwaliteit

Van uw dual CMYK EJ-640 DECO dankzij mag u prints van uitstekende kwaliteit verwachten met een maximale resolutie van 1440dpi, hoge snelheden en Variable Dot Control voor vloeiende overgangen en diepe saturatie.

Printkoppen die duurzaam zijn, niet wegwerpbaar

De EJ-640 DECO is voorzien van precisie-printkoppen die zijn ontworpen voor een hoge output, jaar na jaar, niet alleen voor een paar liter inkt. Zonder de constante vervanging van printkoppen zoals vereist bij andere vergelijkbare systemen, kunt u genieten van echte kleurconsistentie bij lange printruns en herhalingswerk, terwijl u geniet van minimale uitvaltijden.

De EJ-640 DECO heeft ook een driedelig wissersysteem waarop patent is aangevraagd en dat is ontworpen om de hechting van inkt rond de randen van de printkop aanzienlijk te verminderen, waardoor de slijtage afneemt en de levensduur nog verder stijgt.
 

Geef uw veelzijdigheid een boost met no-cure printen op lage temperaturen

In tegenstelling tot andere printers geniet u met de EJ-640 DECO van drogen op lage temperaturen dat de output op vele materialen handhaaft. 

Naast meer mogelijkheden om speciale producten aan te bieden, kunt u goedkopere media gebruiken om de productiekosten te verlagen.

 

 

Bespaar tot 50% op uw productiekosten

Gebruikt u een latex- of UV-toestel? Door over te stappen op de EJ-640 DECO kunt u uw bedrijfskosten voor de productie van interieurproducten, behangpapier en kortetermijn graphics voelbaar verlagen. U kunt uw productiekosten tot wel 50% verlagen ten opzichte van vergelijkbare technologieën
 

Gecertificeerd voor maximale veiligheid, duurzaamheid en prestaties

Alles aan de EJ-640 DECO-printer en -inkt is ontworpen om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid of levendigheid van uw prints. De printer beschikt over de meeste erkende milieucertificaten van de industrie.

De op water gebaseerde, reukloze inkten worden geleverd in cartridges met een grote capaciteit, terwijl de printkoppen zijn ontworpen om jaren mee te gaan en niet gewoon als wegwerpverbruiksartikelen. Het gebruik van standaard 240 V-stroomvoorziening en lage temperaturen voor inktdroging draagt bij aan de uitstekende energie-efficiëntie.

De EJ-640 DECO is ook CE- en REACH-gecertificeerd. Bovendien zijn de internationale ISO-certificeringen van Roland DG uw extra verzekering dat u een kwaliteitsproduct en eersteklas service krijgt.

Twee toonaangevende behangfabrikanten hebben de EJ-640 DECO volledig getest en goedgekeurd.

 

De EJ-640 DECO voldoet aan de AgBB-criteria voor de gezondheidsevaluatie van VOS-ontgassing voor gebruik binnenshuis en heeft de classificatie A+ (zeer lage emissie - in een schaal van A+ tot C, hoge emissie).

EJ-640 DECO-inkt heeft de geaccrediteerde OEKO-TEX® ECO PASSPORT-certificering gekregen en voldoet daarmee aan specifieke eisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en naleving van de wettelijke voorschriften.


 

EJ-640 DECO-inkt, die voldoet aan de EN15102-normen beschreven in EN233, is zeer wasbaar en biedt een superieure kleurvervagingsbestendigheid bij blootstelling aan licht.

De EJ-640 DECO is compatibel met een reeks van behangmaterialen, waaronder FSC-goedgekeurde duurzame media.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Offerte aanvragen
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.