Contacteer ons +32 56 60 34 17
Laser snij- en graveermachine GCC 60*40cm²
Laser snij- en graveermachine GCC 60*40cm²

Laser snij- en graveermachine GCC Demotoestel met af- en opwindsysteem Dit toestel kan gebruikt worden om PVC-vrije flex te snijden zonder te pellen.

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze lasergraveermachines biedt een volledig gesloten werking met contactloze CO2-laser en veiligheidscompliance van Klasse 1.

Dit toestel is  compact en eenvoudig te gebruiken, waardoor ze ideaal zijn voor de productie van op maat gemaakte geschenkartikelen, trofeeën, borden, prototypen en nog veel meer.
Snijd, graveer en markeer een enorm scala aan materialen om producten van hoge kwaliteit te leveren. Van plastic tot hout, van leer tot papier en van kurk tot metaal.
Uiterst precies snijden en graveren
De contactloze CO2-laser graveert, snijdt en markeert complexe figuren en tekst met scherpe randen op hoge snelheid zonder spaanvorming.

Gemakkelijk te gebruiken
Het XY-nulpunt wordt nauwkeurig ingesteld met behulp van de rode laserpointer en de hoogte kan automatisch worden ingesteld met behulp van de contact-type auto-focus pin.

Veilig ontwerp
DeGCC voldoet aan klasse 1 volgens de internationale norm 'IEC60825-1' voor laserapparaten en wordt geleverd met een ledlamp en veiligheidsvergrendeling.

Eenvoudig onderhoud
Via een innovatief luik dat aan beide uiteinden opent, hebt u gemakkelijk toegang voor het dagelijkse onderhoud.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Offerte aanvragen